20 de des. 2016

El guardià de la taverna: Vieille Bon Secours

Benvinguts a la taverna dels horrors, on podeu conèixer tota classe d’estrambòtiques i excèntriques cerveses que ronden pel món. Entreu, la porta és oberta.


Cervesa-més-cara-del-món-Vieille-Bon-SecoursPrepareu la butxaca!

Avui volem parlar-vos de cerveses que no estan a l’abast de tothom, no perquè siguin d’un altre continent o tinguin una disponibilitat limitada, es tracta d’algunes de les cerveses més cares, cerveses que poden arribar a costar centenars d’euros. Cerveses com la Sink The Bismark (41º)  i la End of The World (55º), amb un preu de 65 euros i 598 respectivament, són també de les de més alta graduació, superades només per la Schorschbock 57, que com indica el seu nom té 57,7% de graduació i amb un preu de 197 euros. Aquestes són algunes cerveses cares, però el que ens interessa és conèixer la més cara del món.

Vieille Bon Secours

Aquesta cervesa és la més cara, arribant a un preu d’uns 830 euros, amb una senyora ampolla de 12 litres. És una cervesa elaborada per la firma Caulier a Bon Secours, Bèlgica. Es tracta d’una cervesa artesanal belga d’estil cervesa d’abadia, ja que aquest estil té el seu origen a les abadies on els monjos produïen la seva pròpia cervesa. Aquesta cervesa es va descobrir al soterrani d’un restaurant belga a Londres el 2009, que feia dècades es trobava emmagatzemada allà. És una cervesa de sabor complex amb una mescla de cítrics i caramel, amb notes de regalèssia i anís i una graduació del 8%.

Salut i força al canut!
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada