13 de des. 2016

El guardià de la taverna: We Brew Gold

Benvinguts a la taverna dels horrors, on podeu conèixer tota classe d’estrambòtiques i excèntriques cerveses que ronden pel món. Entreu, la porta és oberta.


Naparbier-Mikkeler-We-Brew-Gold-cervesa-amb-or


Naparbier/Mikkeller

Naparbier és una cervesera de Navarra que es reconeix ràpidament per les etiquetes tètriques que vesteixen les seves cerveses. És una cervesera que ha fet col·laboracions amb diverses cerveseres, tant nacionals com internacionals. En aquest cas, es tracta d’una col·laboració amb Mikkeller, coneguda per les seves etiquetes amb il·lustracions d’uns personatges, molt representatives d’aquesta empresa.

Golden IPA

La We Brew Gold és una Imperial IPA de color daurat amb una espuma poc abundant, amb aromes cítriques i tropicals que es troben en boca juntament amb un gust amargant. La curiositat d’aquesta cervesa que, a més, és la primera cervesa en incloure aquest element i que cap altra més cervesa conté, són partícules d’or que estan en suspensió dins el líquid. Va ser una edició limitada pel que ja no és possible trobar-la, encara que tenia un preu de 15 €, és per repensar-s’ho.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d’Esbirraixat.
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada