25 de nov. 2016

Esbirraixat Beer Challenge: Mort Ale

Arriba divendres i un cop més us portem una de les cerveses que més ens agraden. En aquesta ocasió li ha tocat a una India Pale Ale de la cervesera Espina de Ferro.


Espina-de-Ferro-India-Pale-Ale-Mort-AleCerveses de l’Anoia

Espina de ferro és una cervesera catalana que va començar la seva producció fa uns anys. La seva font d’inspiració és Vallespinosa, ja que a l’estiu del 2011, durant la festa del porc senglar se’ls hi va despertar la curiositat birrística de fer la seva pròpia cervesa i des de llavors no han parat. Les etiquetes de les seves ampolles destaquen per uns dissenys tètrics i esquelètics.

Mortale

La Mort Ale és una India Pale Ale de color ambre més o menys brillant, d’espuma beix abundant que desapareix deixant una capa d’un centímetre i amb bombolles molt fines. A l’aroma hi predomina el llúpol amb notes afruitades, podem intuir préssec o albercoc. En boca notem el sabor afruitat amb un bon punt d’amargor, amb tocs cítric i de caramel dolç.  El seu regust, entre amarg i aspre, no és gaire persistent i té una graduació de 7,5%.

Per què l’hem escollit

A nosaltres ens encanten les Pale Ale i les seves diferents varietats, en concret aquesta ens agrada el seu predomini de l’amarg i, com comentaven al principi, les etiquetes d’Espina de Ferro ens engresquen molt!

Si voleu aportar el vostre granet de sorra, recordeu que vam parlar de la degustació de cervesa per si ens voleu fer comentaris ben parits. Esperem que gaudiu amb aquesta cervesa tant com nosaltres.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d’Esbirraixat
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada