11 de nov. 2016

Esbirraixat Beer Challenge: Haranjakiri

Arriba divendres i un cop més us portem una de les cerveses que més ens agraden. En aquesta ocasió li ha tocat a la Haranjakiri, una cervesa produïda per Poch’s Cervesa Artesana.


Cervesa-Pochs-Haranjakiri-Grapefruit-Beer-Pale-AleCervesa de la Garrotxa

Poch’s és una microcervesera de Castellfollit de la Roca fundada el 2011, una localitat construïda sobre una cinglera de basalt, el que han aprofitat per anomenar la seva Imperial Stout. La cervesa Poch’s és produïda a un antic obrador d’adoberia de pells que rebia el nom de Can Poch, nom que han fet servir per a la seva companyia. El seu obrador és de caràcter públic, el que permet observar de primera mà la feina d’un cerveser artesanal i el procés de producció de la cervesa.

Grapefruit Beer (Pale Ale)

L’Haranjakiri és una cervesa de l’estil Pale Ale anglès, de color daurat pàl·lid i una mica tèrbola, la seva espuma és d’abundància mitjana i no gaire persistent. Com és d’esperar, aquesta cervesa és d’aroma afruitat pel seu contingut d’aranja amb el seu toc cítric característic, com també es nota en boca, on pensarem primer en un suc abans que en una cervesa, cosa que canvia a mesura que ens acabem la copa. La presència del llúpol queda en segon pla, pel que és una cervesa suau on el regust desapareix bastant ràpid.

Per què l’hem escollit

Com és una cervesa suau, l’Haranjakiri es presta a continuar-la bevent després de la primera ampolla, cosa que ens agrada fer i no quedar-nos a la primera. També ens crida molt l’atenció l’etiqueta amb una aranja samurai, ja que un dels membres de la redacció és un enamorat del Japó i no podia faltar una cervesa amb aquesta referència.

Si voleu aportar el vostre granet de sorra, recordeu que vam parlar de la degustació de cervesa per si ens voleu fer comentaris ben parits. Esperem que gaudiu amb aquesta cervesa tant com nosaltres.

Salut i força al canut!

Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada