14 de nov. 2016

Sagal, avui l'artesanal: Barcelonina

Us donem la benvinguda una altra setmana al nostre racó de l’artesanal, la cervesa pel veritable amant de la cervesa. Benvinguts esbirraixats!


Barcelonina-Pale-Ale-Ratpenat-Cervesers-BarcelonaCervesers noctàmbuls

Avui us portem una cervesa de Ratpenat Cervesers, uns barcelonins amants de la bona cervesa que van començar la seva producció l’any 2011, des de llavors han fet diverses cerveses i, actualment, el seu catàleg consta de 9 cerveses, com la Barcelonina de la qual us parlarem avui.

Barcelonina (Pale Ale)

La Barcelonina és una cervesa de l’estil britànic Pale Ale, que són lleugeres, clares i refrescants. La Pale Ale de la Barcelonina és una cervesa rossa, lleugera amb poc cos, bastant transparent i d’espuma blanca. La seva aroma és fresca amb notes cítriques, de taronja i aranja, que acompanyaran fins a la boca, on seguirà el gust cítric acompanyat per l’amargor del llúpol, mantingut en un llarg regust.

I per acompanyar…

Aquesta cervesa marida molt bé amb plats lleugers com el peix i el marisc, per això us recomanem fer-la acompanyar d’una bona paella de marisc, segur que la gaudiu molt millor.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada