29 de nov. 2016

El guardià de la taverna: Iki Beer

Benvinguts a la taverna dels horrors, on podeu conèixer tota classe d’estrambòtiques i excèntriques cerveses que ronden pel món. Entreu, la porta és oberta.

Iki-Beer-amb-té-verdIki Beer

Avui us portem una cervesera holandesa molt influenciada per la cultura asiàtica i el modern estil de vida actual, el que es tradueix en viure la vida amb tranquil·litat. Les cerveses d’Iki són rosses de tipus Ale i el seu ingredient diferenciador, els primers del món a fer-lo servir, són les fulles de te verd. Per aquest motiu parlen del punt d’unió entre l’est i l’oest, i de la millor manera, que no podia ser altra que amb una bona cervesa!

Yuzu & Ginger

Les cerveses que elabora Iki Beer les anomenen a partir de l’ingredient extra que porta perquè el te verd sencha no és l’únic que uneix les dues cultures. La Iki Yuzu és una cervesa amb un fruit cítric oriental que té una fragància encisadora, això aporta a la cervesa les qualitats de ser refrescant, lleugera i suau. La Iki Ginger està elaborada amb gingebre, un ingredient molt conegut i molt utilitzat a orient, que aporta a la cervesa calor però a l’hora és refrescant, una bona combinació.

Nosaltres tenim moltes ganes de tastar-les, si teniu l’oportunitat, no dubteu en fer-nos conèixer la vostra experiència.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d’Esbirraixat.
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada