28 de nov. 2016

Sagal, avui l'artesanal: Jornal

Us donem la benvinguda una altra setmana al nostre racó de l’artesanal, la cervesa pel veritable amant de la cervesa. Benvinguts esbirraixats!

Ratpenat-Cervesers-Jornal-Mild-BlackCervesers noctàmbuls

Avui us portem una cervesa de Ratpenat Cervesers, uns barcelonins amants de la bona cervesa que van començar la seva producció l’any 2011, des de llavors han fet diverses cerveses i, actualment, el seu catàleg consta de 9 cerveses, com la Jornal de la qual us parlarem avui.

Un vell estil anglès

La Jornal és una cervesa d’estil Mild Black, caracteritzades per ser suaus, fosques i amb cos mitjà. En aquest cas ens trobem una cervesa de color cafè intens, molt suau sense gaire cos, amb una espuma de color beix bastant persistent. En la seva aroma es noten els torrefactes, amb una bona presència de cafè, com també en boca notem aquest sabor a cafè però sense gaire amargor, deixant un final molt moderat d’amargor que no arriba a ser-hi present al suau regust que deixa. És una cervesa suau amb poca carbonatació i poca graduació (4%) que es pot beure en qualsevol moment del dia, com fer un cafetó.

I per acompanyar…

Aquesta cervesa marida molt bé amb xampinyons, formatges suaus o postres amb fruits vermells, per això feu-la acompanyar d’un bon tros de pastís de xocolata amb gerds, perfecte per a una sobretaula.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d’Esbirraixat
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada