21 de nov. 2016

Sagal, avui l'artesanal: Extra Horny

Us donem la benvinguda una altra setmana al nostre racó de l’artesanal, la cervesa pel veritable amant de la cervesa. Benvinguts esbirraixats!

La-Quince-Extra-Horny-India-Pale-AleBrew Wild

Avui us portem una cervesa de La Quince, cervesers nòmades de Madrid. La Quince és un nom que parla de la seva història, ja que és com s’anomena la casa on van créixer. El terme nòmada fa referència a la seva producció, que realitzen a la seu de diferents companyies cerveseres, després de fer diverses proves i aconseguir les millors receptes.

Cervesa roent

L’Extra Horny és una India Pale Ale de color daurat brillant, clara i transparent, amb una capa d’espuma blanca bastant persistent. La seva aroma és fresca i suau, amb notes de mandarina i préssec, en boca notem la prevalença del llúpol però sense ser amargant i amb notes herbàcies i de fruites tropicals. És una cervesa de cos i carbonatació mitjana amb una bona graduació de 6,9% d’alcohol i un regust amarg i durador.

I per acompanyar…

Les India Pale Ale són cerveses amargues amb un bon balanceig entre llúpol i malta, pel que no solen amargar, pel que marida bé amb formatges cremosos, carns o embotits. Nosaltres la vam tastar amb pollastre el curry i no us decebrà.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada