18 de nov. 2016

Esbirraixat Beer Challenge: The Kernel India Pale Ale

Arriba divendres i un cop més us portem una de les cerveses que més ens agraden. En aquesta ocasió li ha tocat a una de les India Pale Ale de la cervesera anglesa The Kernel.


The-Kernel-India-Pale-Ale-Centennial-Nugget-Simcoe-GalaxyLondon Brewery

The Kernel es caracteritza per fer unes etiquetes simples però elegants a les seves ampolles i, a més, no els hi posen nom a les cerveses. Si ens fixem en l’etiqueta, observem, per una banda, de quin estil és la cervesa i, per l’altra, quines varietats de llúpols s’han utilitzat. També és una cervesera que produeix Pale Ale, IPA i Porters i Stouts a l’estil de les antigues cerveseres londinenques.

India Pale Ale (Centennial, Nugget, Simcoe i Galaxy)

En aquest cas tenim una India Pale Ale feta amb els llúpols Centennial, Nugget, Simcoe i Galaxy. És de color ambre clar i una mica tèrbola amb una generosa capa d’espuma blanca, persistent i amb bombolles. La seva aroma és molt fresca i suau amb notes cítriques que s’accentuen a la boca i es combinen amb un sabor amarg però que queda balancejat amb la dolçor de la malta, al final deixa un regust llupolat, amb un toc cítric, persistent. És una cervesa que convida a beure’n una altra, suau i de cos mitjà, però compte amb els seus 6,8 graus.

Per què l’hem escollit

En general, totes les cerveses de The Kernel ens agraden pel seu disseny d’etiqueta, simple i elegant, i ens atrau la decisió de no posar-li nom, diferenciant-les únicament per les varietats de llúpol. En concret, les Pale Ale són un dels estils que més ens engresquen i no podia faltar aquesta Kernel tan ben equilibrada.

Si voleu aportar el vostre granet de sorra, recordeu que vam parlar de la degustació de cervesa per si ens voleu fer comentaris ben parits. Esperem que gaudiu amb aquesta cervesa tant com nosaltres.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada