4 de nov. 2016

Esbirraixat Beer Challenge: Montseny Malta

Avui us portem la cervesa d’octubre de la Companyia Cervesera del Montseny, la Montseny Malta. Com ja hem comentat altres vegades, aquesta empresa produeix amb aigua del Montseny i segueixen la llei alemanya de puresa del 1516. També es caracteritzen per ser productors de cerveses ale, a diferència de la majoria a escala nacional.


Cervesa-del-Montseny-Malta-English-Pale-Ale
English Pale Ale

La Montseny Malta és una Pale Ale, a l’estil tradicional anglès. És una cervesa d’alta fermentació, amb una graduació mitjana i sense gaire amargor. És de color torrat, amb un sabor intens i molt de cos. En boca, conté notes de fruits secs i cafè, té bon equilibri entre dolçor i amargor, amb una graduació no massa alta (5,1%).

Per què l’hem escollit

Com ja havíem comentat dies abans, ens agrada que es faci amb aigua del Montseny, i a hores d'ara ja som uns fans de la Companyia Cervesera del Montseny.

Si voleu aportar el vostre granet de sorra, recordeu que vam parlar de la degustació de cervesa per si ens voleu fer comentaris ben parits. Esperem que gaudiu amb aquesta cervesa tant com nosaltres.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada