24 de nov. 2016

Cop d'atzagaia: Torrada vs. Vermella

Tots sabem que la gamma cromàtica de la cervesa és molt extensa, tenim des de colors grocs apagats, passant per daurats i marrons, fins a arribar a la negra. Anem a veure què trobem entre el ros i el negre.


Cervesa-Torrada-vs-Cervesa-Vermella

Bru i robí

Les cerveses de color torrat (o marrons) es produeixen igual que les negres, però en aquest cas les maltes no han estat tan torrades així que adquireixen aquestes tonalitats sense arribar a ser excessivament fosques. En el seu sabor podem apreciar notes de caramel i de xocolata, aportades per aquesta malta torrada. En el cas de les cerveses vermelles, també es fa servir ordi que no ha estat maltat però sí torrat, el que fa que obtingui aquesta tonalitat vermellosa. Hi ha un rang de color molt petit per aquest tipus de cervesa, ja que ràpidament passen a ser ambres o marrons. No solen tenir gaire presència de llúpol per què el seu contingut és inferior que a la majoria d’estils.

Aquestes són cerveses més semblants a les negres que a les rosses, a causa dels seus ingredients i les seves característiques i, com no podia ser d’una altra manera, us animem a tastar-les i/o comentar que us han semblat.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d’Esbirraixat!
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada