7 de nov. 2016

Sagal, avui l'artesanal: Juliett

Us donem la benvinguda una altra setmana al nostre racó de l’artesanal, la cervesa pel veritable amant de la cervesa. Benvinguts esbirraixats!


De les terres de l’Ebre

Avui parlarem d’una de les cerveses de l’Anjub, una companyia cervesera de Tarragona que des de fa uns anys treballen amb passió per compartir la seva afició convertida en professió. Aquesta gent utilitzen ingredients de qualitat per oferir cervesa artesanal de veritat, així que són una aposta segura.

Stout britànica

La Juliett és una cervesa extra stout de color negre i opaca, a l’estil britànic de la cervesa negra. La capa d’espuma és persistent i esponjosa amb un color de caramel. La seva aroma recorda al cafè i a la xocolata, per la malta torrefactada, amb notes a llúpol. En boca es presenta una cervesa amb molt cos de sabor a cafè amarg, que deixa pas a la dolçor de la malta i l’aparició de la xocolata. Encara de tenir una graduació de 6,2% i un gran grau d’amargor, el gran equilibri entre la dolçor i l’amargor la fan una cervesa més fàcil de beure del que s’espera.

I per acompanyar…

Aquesta cervesa marida molt bé amb carns vermelles i formatges curats o semi curats, però el que sense dubte l’acompanya molt bé és un bon pastís de xocolata, durant una sobretaula.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada