15 de nov. 2016

El guardià de la taverna: Kopi Loewak Coffee Stout

Benvinguts a la taverna dels horrors, on podeu conèixer tota classe d’estrambòtiques i excèntriques cerveses que ronden pel món. Entreu, la porta és oberta.

De-Molen-Kopi-Loewak-Coffee-Stout-amb-cafe-de-civetaEl molí cerveser

Avui us portem una cervesa d’una de les cerveseres més conegudes tant a Holanda com a la resta d’Europa. De Molen o “el molí” en holandès, va començar la seva activitat el 2004 en un molí (se les saben totes!) construït el 1697 i anomenat De Arkduif. Actualment, en aquest molí tenen també un restaurant i una botiga de cervesa i la seva producció es realitza en unes instal·lacions que es troben a prop. A més, des del 2009 realitzen un festival a la seva seu que acull les millors cerveseres d’Europa, Borefts Bier Festival.

Kopi Bir

Els de De Molen tenen una Imperial Stout amb l’ingredient afegit del cafè de civeta, dels més cars del món amb un preu que ronda els 400 €/kg. És una cervesa d’alta graduació amb un 11,2% d’alcohol i, com solen ser les Imperial Stout, el seu color és negre amb un sabor amarg i està elaborada amb ordi torrat. Aquest cafè s’obté com a resultat de la digestió, per part de la civeta, dels grans de cafè, però per les condicions en què es tracten aquests animals i les pressions de les protectores d’animals, De Molen va finalitzar la producció d’aquesta cervesa l’any 2013.

Encara que ja no poguem tastar aquesta cervesa, De Molen produeix un munt de cerveses, pel que, si viatgeu a Holanda, no us n'estigueu d’anar i gaudir d’una bona cervesa.

Salut i força al canut!

Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada