2 de nov. 2016

Fem-ne cinc cèntims: Beneficis de la Cervesa

A Esbirraixat ens agrada fer apologia de la cervesa, sobretot quan podem dir lo bona que és i animar a la gent a canviar la seva percepció d’aquesta beguda, per això avui volem parlar-vos dels beneficis que aporta beure cervesa regularment, però amb moderació.



Suplement vitamínic

La cervesa és una beguda saludable, ja que per la seva composició i ingredients, aporta diverses vitamines (com l’àcid fòlic) i carbohidrats, substàncies nutritives. També conté substàncies que afavoreixen a la conservació i a la densitat òssies, a més de ser antioxidant, pel que també és un preventiu per l’envelliment cel·lular. Com és una beguda que es produeix amb aigua com a base, també aporta diversos minerals i és molt adequada per a després de l’exercici perquè afavoreix la hidratació.

Medicina natural

A més d’aportar substàncies nutritives, la cervesa també és una beguda medicinal o preventiva de malalties. Aporta efectes al organisme que redueixen el risc cardiovascular, el seu contingut en silici està associat a la protecció contra malalties neurodegeneratives (Alzheimer), millora la resposta immune contra organismes que provoquen malalties infeccioses i també influeix en la prevenció i control de la diabetis. Per les embarassades també és recomanable perquè aporta àcid fòlic, però sempre que sigui sense alcohol o 0,0.

Després del que hem vist podríem eliminar les begudes de la nostra vida, viure només amb cervesa, llastima que els beneficis que aporta siguin amb consum moderat. El consum recomanat són tres canyes pels homes i dues per les dones. Ah!, ens oblidàvem, el mite de la panxa cervesera no existeix, són els pares!

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada