28 d’oct. 2016

Esbirraixat Beer Challenge: Sang de Gossa

Arriba divendres i un cop més us portem una de les cerveses que més ens agraden. Per recomanació d’en Ferran del B12, hem tastat aquesta cervesa que està en el seu top de cerveses.



Zulogaarden-Sang-de-Gossa-India-Pale-Ale
Estimulant el món de la cervesa

Aquesta setmana us presentem la Sang de Gossa de Zulogaarden, una associació de cervesers artesans de Molins de Rei. Aquesta gent són veritables amants de la cervesa i els hi encanta participar en tota mena d’esdeveniments cervesers, però també són uns mestres dels tastos de cervesa i ofereixen aquest servei ajustat a mida, podeu donar una ullada a la seva web si us interessa.

Sang d’IPA

Anem el que ens interessa, la seva Imperial IPA que, com totes les d’aquest estil, és d’alta fermentació amb una graduació superior al 6% (exactament 7%) i es caracteritza per tenir un color ambre i, en aquest cas, bastant translúcida. Aquesta cervesa forma una capa d’espuma abundant d’un to ataronjat molt clar, que rapidament desapareix fins a deixar un dit de gruix. Té una potent aroma donat pel llúpol (amb notes florals i de fruita entre dolça i cítrica), que també notem en boca, amb una força amargant i cítrica amb sabor a fusta, resina i fruita, amb un toc picant. El gust perdura a la boca en forma d’albercoc amb textura cremosa.

Per què l’hem escollit

Com ja comentàvem abans, per recomanació del B12 l’hem tastat i ens ha semblat una gran cervesa amb un potent sabor, però sobretot per ser una cervesa amarga però que no amargant, ja que la dolçor de la malta crea un gran equilibri amb els llúpols. Una cervesa molt recomanable.

Si voleu aportar el vostre granet de sorra, recordeu que vam parlar de la degustació de cervesa per si ens voleu fer comentaris ben parits. Esperem que gaudiu amb aquesta cervesa tant com nosaltres.

Salut i força al canut!

Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada