Benvinguts a la taverna dels horrors, on podeu conèixer tota classe d’estrambòtiques i excèntriques cerveses que ronden pel món. Entreu, la porta és oberta.
Avui us presentem la cervesa Er Boquerón, la primera a produir-se amb aigua de mar, concretament del Mediterrani. L’empresa que ens porta aquest producte és Mediterranea, la qual s’ha especialitzat a fer productes amb aigua de mar que, després de certs processos, és apta pel consum humà. Pot semblar estrany parlar de beure aigua de mar, però la idea és fer-la servir per a cuinar, d’aquesta manera guanyem en sabor.
Però no tan salada
El primer que ens ve al cap es pensar: “aquesta cervesa ha de ser salada”, però no és el cas, encara que es nota una mica no és pròpiament gust salat. La veritat és que es tracta d’una cervesa com qualsevol altra: és de color coure amb un toc ataronjat i d’espuma fina i persistent, amb una lleugera aroma iodada i floral amb notes de fruita. Quant al gust, s’accentuen els matisos iodats i proporciona sabors balsàmics. El llúpol dota la cervesa d’amargor, no molt intensa però sí que és persistent.
Si us la trobeu pel carrer, no us ho penseu, amorreu-vos’hi.
Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada