14 d’oct. 2016

Esbirraixat Beer Challenge: La Bella Lola

Arribem al final de la setmana amb la nostra selecció de les cerveses que més ens agraden, a veure què us sembla la d’avui, personalment ens encanta en tots els sentits. Així doncs, anem tirant.



Barcelona-Beer-Company-La-Bella-LolaDes de Barcelona amb amor

Aquesta setmana toca una cervesa d’una cervesera de Barcelona, la Barcelona Beer Company amb La Bella Lola. Aquesta empresa es caracteritza pels dissenys diferents tant de les ampolles i de les etiquetes, a més, també tenen un Taproom a Barcelona per si voleu anar a fer un tast de les seves cerveses en un entorn molt adequat.

Intel·ligent, seductora, elegant

Aquests són alguns dels adjectius amb què els mateixos productors defineixen La Bella Lola, una Mediterranean Blonde Ale de baixa graduació (4º). Lleugera i suau amb poca espuma però consistent, allibera aromes herbàcies i cítrics que també es noten en el gust, deixant un persistent sabor cítric.

Per què l’hem escollit

Aquesta cervesa ens encanta, com hem dit abans, en tots els sentits. En primer lloc, tant el disseny de l’ampolla com el de l’etiqueta ens sembla molt seductor i elegant; en segon lloc, les característiques que la defineixen la fan una cervesa refrescant i per gaudir amb tranquil·litat.

Si voleu aportar el vostre granet de sorra, recordeu que vam parlar de la degustació de cervesa per si ens voleu fer comentaris ben parits. Esperem que gaudiu amb aquesta cervesa tant com nosaltres, salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada