Benvinguts a la taverna dels horrors, on podeu conèixer tota classe d’estrambòtiques i excèntriques cerveses que ronden pel món. Entreu, la porta és oberta.

Avui us presentem la Mamma Mia! Pizza Beer, una cervesa amb tot el sabor de la pizza margherita. La idea va sorgir a una micro-cerveseria de Campton Township, Illinois, amb la intenció de preparar-la com a ingredient per la massa de les pizzes, ja que millora la seva esponjositat, però la recepta d’en Tom i l’Athena Seefurth va anar guanyant popularitat entre els aficionats de la cervesa i ara és un producte que s’exporta a diversos països.
Totalment vegetariana
La Pizza Beer no porta cap tipus d’ingredient d’origen animal i el seu procés d’elaboració comença amb una mena d’infusió amb extractes de tomàquet, orenga, all i alfàbrega. Al most resultant se li afegeixen els llúpols per tal de realitzar la fermentació, la qual entre una i dues setmanes ja s’ha convertit en cervesa.
Si teniu l’oportunitat de tastar aquest beuratge, sembla que és molt suau i va molt bé per acompanyar pizzes senzilles i carns a la brasa.
Salut i força al canut!
Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada