18 d’oct. 2016

El guardià de la taverna: Mamma Mia! Pizza Beer

Benvinguts a la taverna dels horrors, on podeu conèixer tota classe d’estrambòtiques i excèntriques cerveses que ronden pel món. Entreu, la porta és oberta.



Mamma-Mia-Pizza-Beer-sabor-pizza-margaritaMamma Mia!

Avui us presentem la Mamma Mia! Pizza Beer, una cervesa amb tot el sabor de la pizza margherita. La idea va sorgir a una micro-cerveseria de Campton Township, Illinois, amb la intenció de preparar-la com a ingredient per la massa de les pizzes, ja que millora la seva esponjositat, però la recepta d’en Tom i l’Athena Seefurth va anar guanyant popularitat entre els aficionats de la cervesa i ara és un producte que s’exporta a diversos països.

Totalment vegetariana

La Pizza Beer no porta cap tipus d’ingredient d’origen animal i el seu procés d’elaboració comença amb una mena d’infusió amb extractes de tomàquet, orenga, all i alfàbrega. Al most resultant se li afegeixen els llúpols per tal de realitzar la fermentació, la qual entre una i dues setmanes ja s’ha convertit en cervesa.

Si teniu l’oportunitat de tastar aquest beuratge, sembla que és molt suau i va molt bé per acompanyar pizzes senzilles i carns a la brasa.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada