19 d’oct. 2016

Fem-ne cinc cèntims: Beguda Premium

És dimecres i toca parlar una mica del món de la cervesa. Actualment, la cervesa artesanal ha pres rellevància en el nostre país, s’està fomentant una cultura cervesera que només es trobava a països com Gran Bretanya o Alemanya. La cervesa industrial de les grans marques s’ha trobat una petita competència, però amb molta força i que cada cop es fa més gran.


Copa-de-cervesaCervesa en majúscules

Fins que no tastes una cervesa artesanal (amb l’autèntic sabor d’aquesta beguda), no saps el que és realment una cervesa. A causa de l’extensió de l’artesanal, avui dia trobem que la cervesa s’ha posat al nivell dels vins, i les degustacions i maridatges de cervesa han entrat al món gastronòmic, dotant a la cervesa artesanal de la importància que es mereix, perquè recordem que la dedicació dels mestres cervesers es transforma en un producte de qualitat.

Un món de sabors

Hem de donar les gràcies a la gran quantitat de gent que ha convertit la seva afició/passió en quelcom que han volgut compartir amb el món. Cada cop van sorgint més productors de cervesa artesanal, el que es tradueix en noves cerveses i nous sabors. Amb la seva habilitat manipulant els ingredients i combinant-los, ens ofereixen begudes de qualitat dignes dels paladars més sibarites.

Brewpub

Tots coneixem els famosos pubs del Regne Unit, establiments on es consumeixen grans quantitats de cervesa, però anem un pas més enllà, ja que també trobem establiments on produeixen la seva pròpia cervesa i la distribueixen al mateix local, el que es coneix com a brewpub. Gràcies a la cultura creixent de la cervesa artesanal al nostre país, no és estrany trobar-nos alguns d’aquests establiments, en els quals es poden tastar les cerveses en les millors condicions. Tant ens poden aconsellar quina serà de la nostra preferència com ens poden portar el millor menjar per acompanyar-la.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada