27 d’oct. 2016

Cop d'atzagaia: Sense alcohol vs. 0,0

La cervesa és una beguda molt saludable, ja que aporta vitamines, sempre que es begui amb moderació. Això va desembocar en la creació de la cervesa sense alcohol, que a més d’aportar aquest vessant nutricional està desproveïda d’alcohol, o quasi, perquè encara que sigui en una petita quantitat hi trobem alcohol. Avui veurem la diferència entre les sense alcohol i les 0,0%.

Sense-alcohol-vs-0,0

Cervesa sense alcohol

Aquesta denominació fa al·lusió a les cerveses que tenen una graduació per sota de l’1%, i solen oscil·lar entre el 0,4% i el 0,6% de graus d’alcohol. L’aportació calòrica i nutricional d’aquest tipus de cervesa és inferior a la de la cervesa convencional, a causa de la seva baixa graduació, però són igualment begudes amb una bona aportació nutricional.

Cervesa 0,0

Aquesta denominació fa al·lusió a les cerveses que tenen una graduació per sota del 0,1%, i oscil·len entre el 0,01% i el 0,07% de graus d’alcohol. L’aportació calòrica és inferior i, nutricionalment, és una mica superior a l’anterior categoria, però igualment inferior a les cerveses convencionals.

Si alguna vegada heu begut una d’aquestes amb la intenció de no beure alcohol, no ens emportem les mans al cap, hauríeu d’haver-vos mamat un barril sencer per notar els efectes de l’alcohol. Sempre és una bona opció per evitar l’alcohol, però els autèntics esbirraixats prefereixen beure una bona cervesa amb tot el seu sabor.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada