11 d’oct. 2016

El guardià de la taverna: Kwispelbier

Arriba el guardià de la taverna per fer-vos coneixedors de les begudes estrambòtiques que existeixen en el món de la cervesa, així que, preparats o no, entrem-hi.


Belluguem la cua

La cervesa d’avui sorgeix d’ajuntar l’amor pels animals i per la cervesa, el que es tradueix en la Kwispelbier, una cervesa feta per gossos (Kwispel significa “moure la cua”). A causa de l’alcohol que conté, la cervesa no és una beguda apta per animals, per això, Gerrie Beredsen ha creat aquesta recepta expressament. La seva motivació va ser la següent: després d’una jornada laboral bevia cervesa i era una situació que volia compartir amb els seus gossos.

Pel teu millor amic

Per intoleràncies dels gossos i fer-la del seu gust, la Kwispelbier no conté alcohol i està feta amb extracte de vedella i malt, és un producte 100% natural i aporta minerals i vitamines necessaris per a una bona alimentació d’un gos. Cal especificar que és apta pel consum humà, per tant, ara podreu anar de copes amb el vostre pelut. Si voleu experimentar-ho, la clínica veterinària Mascompany distribueix aquesta cervesa i, a més, disposen d’una barra de bar on poder fer una copa amb el teu millor amic.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada