4 d’oct. 2016

El guardià de la taverna: Dock Street Walker

Com que som una mica morbosos i ens agrada conèixer coses diferents, rares, fastigoses i, en definitiva, coses curioses, els dimarts els volem dedicar a aquelles cerveses que no aniries habitualment a demanar a un bar. Així que benvinguts al guardià de la cripta.



Directa de la ment d’una cabra

Avui us presentem la Dock Street Walker, cervesa creada per Dock Street Brewing Company, ubicada a Philadelphia. Es tracta d’una cervesa de tipus Walker, una Pale Stout americana, elaborada amb blat maltat i flocs de civada que li atorguen un sabor suau i cremós a la boca. El llúpol Fuggle li proporciona notes terroses i els nabius aporten una lleugera acidesa i un to sanguinolent. El que no hem dit encara, i és el que fa que aquesta cervesa no es pugui catalogar de normal, és que el seu ingredient extra és cervell de cabra, fastigós no creieu?

Els creadors d’aquesta curiosa cervesa, Justin Low i Sasha Certo-Ware, són amants de la sèrie d’AMC, The Walking Dead, i com a tribut a aquesta van decidir crear una recepta que portés l’aliment dels “caminants”. Aquests cervells es cuinen en un forn de llenya, el que provoca que aquesta cervesa adquireixi unes subtils notes de fum.

Aquesta cerveseria compta amb un brewpub al 701 South 50th Street, Philadelphia, PA 19143, així que si teniu planejat un viatge per la zona, aprofiteu per escapar-vos i degustar una de les curiositats que trobem al món de la cervesa artesana.


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada