10 d’oct. 2016

Sagal, avui l'artesanal: Montseny Blat

Com cada dilluns, comencem la setmana amb una artesanal. La d’avui està feta a les nostres terres i, a més, amb molta cura de ser un producte de qualitat, endavant!



Amb aigua del Montseny

Ja vam presentar divendres passat una cervesa de la Companyia cervesera del Montseny, avui hi tornem amb una altra que segur us agradarà, es tracta de la Montseny Blat. Com ja vam dir, aquesta companyia fa servir aigua del Montseny en totes les seves cerveses i segueixen la llei alemanya de puresa del 1516, el que converteixen les seves creacions en cerveses artesanals integres.

Origen bavarès

La Montseny Blat és una cervesa d’estil Weizen Ale de cos lleuger, molt refrescant i aromàtica. És una versió de les waiss beer (cervesa blanca) alemanyes, pel que la seva característica és que també porta un alt percentatge de malta de blat. És una cervesa per consumir a l’estiu, per la baixa graduació alcohòlica (4%) i la seva lleugeresa tant en sabor com en aroma.

I per acompanyar…

Com que les weizen ale són lleugeres i amb un toc àcid, combinen molt bé amb formatges semi curats i peixos blaus o marisc. Us proposem acompanyar aquesta cervesa amb quesadillas vegetals i formatge gouda o amb tàrtar de tonyina.

I fins aquí l’artesanal de la setmana, esperem que la gaudiu i, com ens agrada dir, salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada