21 d’oct. 2016

Esbirraixat Beer Challenge: Montseny Lupulus

Un altre divendres i un dia més amb la nostra selecció de cerveses que, tant com ens agraden, esperem que les gaudiu igual. Endavant!



Cerveses del Montseny

Avui us portem una altra cervesa de la Companyia cervesera del Montseny, la Montseny Lupulus. Com ja hem comentat altres vegades, aquesta empresa produeix amb aigua del Montseny i segueixen la llei alemanya de puresa del 1516. També es caracteritzen per ser productors de cerveses ale, a diferència de la majoria a escala nacional.

Íber Ale (APA)

La Montseny Lupulus és una adaptació local de la American Pale Ale. És una cervesa suau d’alta fermentació, amb una graduació mitjana i sense gaire amargor. Incorpora maltes i llúpols emprats en l’elaboració de l’estil Pilsen i de la família de les Lager, ambdues de baixa fermentació. Bon equilibri entre dolçor i amargor a més de ser molt refrescant i amb una graduació no massa alta (5,4%). 

Per què l’hem encollait

Com ja havíem comentat dies abans, ens agrada que es faci amb aigua del Montseny, i concretament en aquest cas, l’efecte refrescant i la baixa graduació la fan ideal per dies en què vols relaxar-te. El que ens ha fet decidir, però, és el fet que és una cervesa feta a l’estil dels nostres avantpassats.

Si voleu aportar el vostre granet de sorra, recordeu que vam parlar de la degustació de cervesa per si ens voleu fer comentaris ben parits. Esperem que gaudiu amb aquesta cervesa tant com nosaltres.

Salut i força al canut!

Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

2 comentaris:

  1. Completament d'acord amb l'article. És una cervesa artesanal molt equilibrada i de baixa gaduació, i al contrari de moltes altres cerveses artesanals que abusen de cítrics o de graduació per a buscar ésser diferents, la cervesa del montseny (lupulus)és diferent perquè és autèntica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord Carles, és una cervesa autèntica sense necessitat de buscar cap tret diferenciador.

      Elimina