17 d’oct. 2016

Sagal, avui l'artesanal: Espiga Pale Ale

Us donem la benvinguda una altra setmana al nostre racó de l’artesanal, la cervesa pel veritable amant de la cervesa. Benvinguts esbirraixats!



Espiga-Elixir-Vitae-Pale-Ale
Elixir Vitae

Amb aquesta denominació la Companyia Artesana Maians etiqueta les seves cerveses, són l’elixir de la vida eterna. Avui us portem la seva Espiga Pale Ale, una cervesa d’estil Amber Ale (variant de la American Pale Ale). Aquesta empresa va iniciar la seva producció fa pocs anys gràcies a la passió per la cervesa de Teresa Galván i Arnau Rovira, dos biòlegs que es van unir per portar-nos una cervesa “plena de vida”.

Versió americana

L’Espiga Pale Ale és una cervesa d’estil Amber Ale (variant de la American Pale Ale) amb una graduació del 5%. És de color ambre brillant, bastant cristal·lina i amb una espuma blanca i adequada. En l’aroma hi destaquen notes a canyella, caramel, taronja i tocs florals, tanmateix, el seu sabor es compon de caramel, vainilla i cítrics. Un dels punts forts d’aquestes cerveses és el seu equilibri entre el malt i els llúpols, per tant, no presenta tanta amargor com és habitual en la cervesa.

I per acompanyar…

Aquest tipus de cervesa marida bé amb formatges cremosos, carns vermelles i embotits, pel que us recomanem tastar-lo juntament amb un magret d’ànec amb una salsa dolça o de fruita.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada