24 d’oct. 2016

Sagal, avui l'artesanal: Espiga Blonde Ale

Us donem la benvinguda una altra setmana al nostre racó de l’artesanal, la cervesa pel veritable amant de la cervesa. Benvinguts esbirraixats!


Espiga-Elixir-Vitae-Blonde-Ale
Elixir Vitae

Amb aquesta denominació la Companyia Artesana Maians etiqueta les seves cerveses, són l’elixir de la vida eterna. Avui us portem la seva Espiga Blonde Ale, una cervesa molt semblant a l’estil Golden Ale (de suposada procedència americana). En 2015, va rebre medalla de bronze a la Dublin Craft Beer Cup

Sense gluten

L’Espiga Blonde Ale és una cervesa apta per a celíacs (el seu contingut de gluten està molt per sota del mínim). És de color daurat pàl·lid i translúcida a la vista, amb espuma blanca persistent. És una cervesa d’aroma afruitat intens on destaquen tocs cítrics i fruita tropical àcida, també amb notes de raïm blanc i meló d’aigua. En boca hi destaca la frescor i el record de fruites exòtiques, és una cervesa suau amb una graduació del 4,5%, ideal per a les tardes d’estiu.

I per acompañar

Aquesta cervesa marida bé amb mariscos, fruites, hamburgueses, peixos blancs i àpats picants, pel que us recomanem tastar-lo juntament amb una amanida de fruita o una hamburguesa amb tocs picants.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d'Esbirraixat.

Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada