16 de des. 2016

Esbirraixat Beer Challenge: Tsarish Double

Arriba divendres i un cop més us portem una de les cerveses que més ens agraden. En aquesta ocasió li ha tocat a Vic Brewery i la seva Tsarish Double.


Vic-Brewery-Tsarish-Double-Imperial-Stout
De la ciutat dels Sants

Aquesta cervesera neix a l’estiu del 2012 a Osona, com a iniciativa de dos amics que els hi engrescava molt la idea de fer la seva pròpia cervesa. Es van fer amb una planta cervesera de Londres amb capacitat per a 1800 litres i es van instal·lar al Molí de Llobet, un molí d’aigua del segle XVIII, que estava en reformes en aquell moment i satisfeia les seves necessitats d’espai.

Imperial Stout

La Tsarish és una Imperial Stout de color negre fosc, amb molt de cos i d’espuma densa i compacte. Aromes penetrants a torrefactes, com cafè i regalèssia, i notes de fruites negres. També en boca notem aquests components, en uns glops molt voluminosos i bastant amargants, amb un final llarg i fresc. No està carbonatada en excés i té una graduació entre mitjana i alta (8%).

Per què l’hem escollit

És una cervesa negra molt potent, amb una combinació de sabors excel·lent que no deixa indiferent a ningú, és una gran encertada per part de la Vic Brewery!

Si voleu aportar el vostre granet de sorra al concurs, deixem un enllaç a l’entrada de degustació per què ens feu comentaris ben parits. Esperem que gaudiu amb aquesta cervesa tant com nosaltres.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d’Esbirraixat
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada