12 de des. 2016

Sagal, avui l'artesanal: Poch's Blat

Us donem la benvinguda una altra setmana al nostre racó de l’artesanal, la cervesa pel veritable amant de la cervesa. Benvinguts esbirraixats!



Cervesa de la Garrotxa

Poch’s és una microcervesera de Castellfollit de la Roca fundada el 2011, una localitat construïda sobre una cinglera de basalt, el que han aprofitat per anomenar la seva Imperial Stout. La cervesa Poch’s és produïda a un antic obrador d’adoberia de pells que rebia el nom de Can Poch, nom que han fet servir per a la seva companyia. El seu obrador és de caràcter públic, el que permet observar de primera mà la feina d’un cerveser artesanal i el procés de producció de la cervesa.

Hefeweizen alemanya

La Poch’s Blat és una cervesa d’estil Weizen Ale, caracteritzades per ser produïdes amb blat. Es tracta d’una cervesa de color daurat, no gaire brillant, amb poca espuma i sense estar gaire gasificada. La seva aroma és cítrica, amb notes de plàtan i fruita madura, amb un sabor cítric de mandarina i llimona. Té un sabor on predomina la dolçor de la malta amb poca presència d’amargor i la seva graduació és mitja, amb 5,7 graus d’alcohol.

I per acompanyar…

Com que les Weizen Bier són cerveses lleugeres i suaus, mariden bé amb formatges semicurats, de vaca o d’ovella, o amb formatge gouda, que s’adapten a aquesta suavitat de la cervesa.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d’Esbirraixat
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada