2 de des. 2016

Esbirraixat Beer Challenge: Lindy&Hops

Arriba divendres i un cop més us portem una de les cerveses que més ens agraden. En aquesta ocasió li ha tocat a Birra 08 i la seva Lindy&Hops.

08018 El Clot, Barcelona

Birra 08 és un obrador de cervesa de la ciutat de Barcelona, ubicada al barri del Clot. El nom que tenen està ben trobat, perquè dir-se Birra Barcelona no quedava tan bé, i de passada aprofiten els noms i els codis postals de Barcelona per anomenar les seves cerveses. Pel qui li interessi, Birra 08 organitza tasts i maridatges per a grups, a més de donar l’oportunitat, a qui vulgui, de fer una petita producció de la seva pròpia cervesa. Això és promoure la cultura cervesera, aquesta gent sí que en sap!

Cervesa swinger

La Lindy&Hops és una Blonde Ale de color ambre fosc, d’espuma molt clara i abundant, que desapareix ràpidament en bombolles grans. A la seva aroma hi predomina el cítric, entre taronja i aranja, que també es troba present en boca on apareix una lleu amargor. És una cervesa de graduació mitjana (4,8%), lleugera, suau i refrescant, que convida a repetir-ne, encara que potser a alguns els hi sembla que conté massa gas.

Per què l’hem escollit

És una ale cítrica, d’una graduació no gaire alta, molt lleugera i suau, ens agraden les cerveses que conviden a continuar gaudint-les. Si és que ens encanta!

Si voleu aportar el vostre granet de sorra al concurs, deixem un enllaç a l’entrada de degustació per què ens feu comentaris ben parits. Esperem que gaudiu amb aquesta cervesa tant com nosaltres.

Salut i força al canut!


Font: els xitxarel·los d’Esbirraixat
Comparteix:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada